Валери Симеонов получи награда от българската общност в Унгария

NetNews

Лидерът на НФСБ и заместник – председател на парламента Валери Симеонов получи наградата "3 март" от българската общност в Унгария. Тя беше връчена от държавния секретар на Министерския съвет на Унгария Миклош Шолтес.

Наградата е за работата му, свързана с българската общност там. По време на срещата в Народното събрание Шолтес благодари на премиера Бойко Борисов и заместник-председателя на парламента за борбата им в защита на границите на Европа.

И поздрави страната ни по случай Националният ни празник утре. "Българско-унгарските отношения получиха сериозен тласък в последните години – когато през 2015 г. двете страни приеха ден за приятелство", заяви Симеонов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев: Укрепването на инвестиционния фонд на „Три морета“ е важно за постигането на реални резултати

Консолидацията и укрепването на инвестиционния фонд на инициативата „Три морета“ е от съществено значение за постигането на реални и прагматични резултати и за успешното осъществяване на съвместните проекти от регионалната инициатива за сътрудничество. Това заяви президентът Румен Радев по време на видеоконферентен разговор с представители на ръководството на инвестиционния съветник […]