Васил Божков: Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха

NetNews

Хазартният бос Васил Божков отново публикува провокативен коментар във фейсбук. Бизнесменът с 19 обвинения, който се намира в Дубай, постави темата за коронавируса, като посочи, че управленските решения в това отношения са провал. Ето какво написа още Божков:

Имате близък, който е загубил битката с КОВИД-19. Имате бизнес, който е загубил битката с КОВИД-19. Загубата на България всеки ден е непрежалима. Последните 10 месеца всички българи страдат от убийствената неадекватност на #хунтата. Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха. Преди 10 месеца държавата бе безсмислено затворена. После бе отворена, за да може България да стане световен шампион по смъртност от КОВИД-19.

#Хунтата, която с години краде от здравето на хората, е убийствената диагноза на България днес. Става дума за престъпление. Умишлено вземане на неправилни решения, за могат да се крадат огромни средства. Част от тези средства се отклоняват, за да се гради имидж на благотворител на Шиши.

Имидж, който да помогне за сбъдването на мечтата му да бъде премиер на България. Пътят му към властта вече е постлан с труповете на хиляди българи, починали заради болните му амбиции и престъпните злоупотреби с помощите от ЕС. За това ни трябва друго лечение – на изборите догодина. #БъдетеЗдрави P.S.: Вижте позицията на Гражданска платформа “Българско лято” тук

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕК одобри българската схема за помощ на туроператорите

Европейската комисия одобри българската схема за държавна помощ, предназначена за туроператори и туристически агенти в размер на 51 милиона лева. Тя ще бъде под формата на преки безвъзмездни средства и ще бъде използвана за възстановяване на суми на клиенти, чиито туристически пакети са отменени между 1 март и 31 декември […]