Вашият хороскоп за днес, 01.12.2020 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Последният месец на тази толкова необикновена година е вече в ход. За вас не беше много лека и спокойна, но пък дано ви е донесла повече знания и разбиране. А днес, просто поемете дълбоко въздух и действайте. Все пак това е нещото, което най-добре ви се отдава – действието. Хубав ден за контакти и събиране на информация. Единственото предупреждение е да не си мислите, че всичко знаете и всичко можете, защото съдбата тихичко се подсмихва отстрани. Не бъдете твърде самонадеяни.

Телец

Финалната права вече започва. Тази година за вас беше една идея по-добра, отколкото за околните. Знаете, че не бива да се прибързва с изводите. А днес просто бъдете практични, обърнете внимание на ресурсите, с които разполагате, пресметнете ги, претеглете ги, обмислете добре кое за какво може да послужи. Един ден за преоценка.

Близнаци

Финансовите проблеми са разрешими, макар и не по начина, по който очаквате. Използвайте повече въображението си и не се поддавайте на влиянието на някакви мними авторитети. Най-важното е да не допускате страха да ви влияе.

Рак

Имате запас от сили да се справите с всяка екстремална ситуация. Бъдете готови нещата да не са такива, каквито ги очаквате. Следвайте вътрешния си глас и няма да сбъркате. Потърсете силата в себе си.

Лъв

Приятелите са тези, които ще направят деня ви прекрасен. Малко странни неща може да ви се случват, но изненадата е символът на днешния ден, а и на тази година. Намерете на какво да се зарадвате.

Дева

Далечни и необясними неща ще ви мамят днес. Като един пътешественик по пътя на духа ще търсите пътя към истината и към себе си. Понякога се оказва, че най-голямото съкровище се крие в човека до нас и в обичта ни към него.

Везни

Може леко драматично да възприемете събитията от днешния ден, но те всъщност ви помагат да изчистите ненужни вече представи и да разберете колко голяма сила имате всъщност.

Скорпион

Важно е да изслушвате хората, с които си партнирате по един или друг повод. Макар наистина да сте невероятни, не винаги сте прави. Другите могат да ви бъдат неоценими помощници. Ако им позволите.

Стрелец

Нови задължения може да ви хвърлят в пълно отчаяние, но за щастие не за дълго. Вие не сте човек, който изпада в депресия, не и преди Коледа. Имате оптимизъм за целия свят, дайте малко от него и на самите себе си.

Козирог

Ден, в който ще имате доста досадни неща за вършене и довършване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни дейности. Разчетете времето и силите си, но най-вече – помолете за помощ.

Водолей

Ще имате хъс и желание за действие независимо от необикновените условия, в които се намира целият свят. Правете нещата по нов начин и недейте да съдите другите, не знаете кой през какво преминава.

Риби

Нов месец, нов късмет са казали хората, но може би точно днес няма да мислите така. Започва интересен месец, предизвикателен и е добре да пуснете всички ограничаващи убеждения. Вярвайте в себе си и действайте.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

След година управление на Урсула фон дер Лайен: Европа пое водеща роля

Европейската комисията начело с председателя Урсула фон дер Лайен отбелязва една година от встъпването си в длъжност на 1 декември 2019 г. С мандата, предоставен от Европейския съвет и Европейския парламент, ние начертахме редица амбициозни цели за бъдещето на Европа: неутралност по отношение на климата до 2050 г.; да направим […]