Вашият хороскоп за днес, 02.01.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Лекичко отминава еуфорията и е време да конкретизирате целите си за годината. Днес е денят, в който да седнете и да запишете какво искате, какво имате и да се поздравите за всичко, което вече сте направили. Ден за целеполагане, след като подредите пространството около себе си.

Телец

Доста силен ден за Вас. Време е за проектиране на цялата година. Днес е Новолуние, официалното време, дадено от звездите за планиране. Бъдете точни, ясни и конкретни в нещата, към които се стремите. Реалисти със сигурност сте, така че мечтайте и записвайте.

Близнаци

Днес е особен ден, а за Вас ще донесе и различни предизвикателства. На първо място – време е за организация и самодисциплина, най-малкото за посяване на семенцата за това. Направете си „карта на желанията“, ако не знаете как, потърсете в youtube. И не се отнасяйте лекомислено, използвайте точно този ден за практиката, после ще бъде късно.

Рак

Нещата, които вчера си намечтахте, днес ги запишете. Когато човек се опита да изрази с думи мечтите си, разбира колко е важно да е ясен и конкретен. Така е и за Вселената – поръчайте си конкретни неща, за да ги получите. Най-важното е да знаете какво искате, иначе няма да има значение какво получавате.

Лъв

Потрудете се за собственото си щастие. Днес седнете и се успокойте, изяснете пред себе си намеренията, желанията, целите си за годината и ги запишете. Можете дори да напишете писмо до самите себе си, което да отворите в края на годината. Измислете си собствен ритуал, направете годината си специална.

Дева

Тази част от живота си, която можете да активирате днес, на това Новолуние, е свързана със съзиданието, с творчеството, с децата и любовните отношения. Помислете с какво можете да ги подобрите, как искате да се развият. Бъдете благодарни за това, което имате и ще получите това, което искате.

Везни

Усещане за у дома, за подхранване на собствената сила. Днес ще имате нужда от силата на своя дом, от силата, която Ви носят спомените и от успокоението, което Ви дават. Отпуснете се, уловете миговете на щастие и сигурност и ги запечатайте като наричане за радост и благодат през започващата година. Посейте тези мигове, за да пораснат в щастливи дни през годината, днес е точният ден за това.

Скорпион

Днес е време да освежите начинът си на общуване. Винаги едно наблюдение и едно малко предизвикателство могат да променят много неща. Знаете за принципа – 80/20. 20 процента от усилията носят 80 процента от резултатите, знаете ли кои са те в общуването Ви. Помислете над това, тази тема ще е ключова и през цялата започваща година.

Стрелец

Месецът, който започна, до голяма степен ще е свързан с ресурсите, с които разполагате, особено с финансовите. Добре подредете в ума си приоритетите си, открийте пробойните. Парите са просто символ на енергията, с която разполага един човек. Дали имате достатъчно или я пилеете? Отговорите могат да изненадат и самите Вас. И не забравяйте, че здравословното Ви състояние също има отношение по тази тема. То също е проявление на жизнената Ви енергия.

Козирог

Това е най-важното Новолуние през годината за Вас. То е свързано с Вас самите, с изявата Ви, с представянето Ви пред света. Време да си представите човека, който искате да бъдете, да проявите най-добрата своя версия. За всеки от Вас тя може да е различна, важното е да е лична, да не е обвързана с очакванията на другите. Обърнете поглед навътре, за да изградите това, което е навън.

Водолей

Един ден, в който да намерите време да се уедините от цялата суматоха. Просто помечтайте, без телефон, без компютър, само Вие със себе си. Измечтайте си годината, направете си карта на желанията или пък просто си запишете какво се е случило през 2022. Запазете си листа и го прочетете отново в началото на следващата година. И не забравяйте, че най-ценните неща всъщност не са неща. Те са хора, преживявания, чувства и не се купуват с пари.

Риби

Дружелюбните хора винаги срещат дружелюбни хора, това трябва да е мантрата Ви през този месец. Вие сте се родили с мъдра Душа. Днес просто си спомнете мъдростта, която носите – че всеки е различен и уникален, за всеки има място под слънцето. Усетете своята връзка с мирозданието и си позволете да приемете даровете, които са приготвени за Вас.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

1076 нови случая на коронавирус, те са 14,5% от всички тестове

Снимка: архив, БГНЕС 1076 случая на заразяване с коронавирус са регистрирани през последното денонощие, за откриването им са направени 7429 теста, показват данните в Единния информационен портал към полунощ. Положителни са 14,5% от всички взети проби. Още по темата 1 яну 2022 13:40 193 75,09 на сто от случаите за […]