Вашият хороскоп за днес, 05.05.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Любов и омраза, събиране и разделяне, радост и тъга, днес чувствата ще са полюсни. Разбира се вие рядко ги демонстрирате в тяхното пълно амплоа, но днес ще имате сериозни провокации. Казано е, че любовта движи живота, а днес може да ви задвижи в най-неочаквана посока. Малко измъкване от зоната на комфорта, но пък ще ви дойде ободряващо.

Телец

Независимо, че е пролет, нищо, че е май, склонни сте да гледате откъм тъмната страна на нещата днес. Дайте възможност на светлите чувства да блеснат на този фон. Избягвайте да се задълбавате в стари мисловни модели. Колкото и всичко да си прилича, то никога не се повтаря. Намерете някой оптимистичен приятел, потърсете вдъхновение в биографиите на велики личности, просто освободете ума от паразитите на мрачното мислене.

Близнаци

Градина, пролет, май, цветя. Скамейка, шепот сладък… Нататък го довършете сами, днес ще имате настроение. Омаята на пролетта ще ви завладее напълно, ще отвори очите ви за чудото на любовта, за чудото на живота. Позволете си да се радвате, позволете си да бъдете щастливи, нищо друго не си струва усилията. Дайте шанс на живота!

Рак

Днес сте като струна. Самата същност на съществото ви ще реагира на нещата, които се случват. Да се предпазите, да запазите статуквото или напротив да преживеете, да почувствате, макар и с цената на някаква болка, това ще е дилемата днес. И все пак любовта към живота, към промяната, към движението може би ще надделее. Със сигурност няма да съжалявате, ако опитате, но ако не го направите, може да ви гложди цял живот. Бъдете смели!

Лъв

Светът е интересен, светът е динамичен, светът е пълен с толкова много неща, които очакват своя майстор. Май ви чака доста работа, цели светове за преподреждане. Има какво да научите от днешния ден, просто си позволете да отворите сетивата си. Спрете за миг да анализирате, почувствайте света около вас и си позволете да бъдете част от случването, част от живия живот, пък после анализирайте на воля.

Дева

Колко е ценен този ден за вас? Можете ли да сложите оценка на всеки един ден от живота си? Можете ли да преброите истински стойностните неща в живота си? Днес можете да опитате. Докато се разхождате, докато пеете под душа или пък си подсвирквате докато шофирате изобщо каквото и да правите – то радост и живот ли ви носи? Ако ли не, просто го спрете, не унищожавайте собствения си живот.

Везни

Тук или там, сега или после, да взема или да изхвърля… Толкова много въпроси имате да решавате всеки един миг. А днес просто ще ви се иска някой да се погрижи майчински за вас, да ви приласкае, да ви утеши, да ви сготви вкусна супа, да нахрани тялото и душата ви. Намерете това състояние, намерете това място, открийте нещото, което напоява корените ви с нови сили, което ви дава живителни сокове. Има на света такова място, има на света такъв момент и той е … в малката стаичка на собственото ви сърце,

Скорпион

Странен, мистичен, алогичен, но толкова красив и омаен може да бъде светът през май. Позволете му да ви разказва приказки, позволете му да ви води в незнайни местенца, позволете му да ви пее песни на забравени езици… Позволете си да направите живота си приказка. Открийте днес онези места, онези хора, които карат сърцето ви да пее и … запейте заедно с тях!

Стрелец

Колко много може да ви разкаже, да ви покаже, да ви изненада един ден. Денят, който може да направи една ваша мечта реалност. А какво се иска от вас? Просто да бъдете! Бъдете приятел, бъдете певец, бъдете дете и старец, бъдете утро и вечер, бъдете просто едно Чудо!

Козирог

И труден, и лек, ден, в който ще търсите скелета, структурата, посоката и смисъла. Можете да направите много неща, но най-добре идете в планината. Изпитайте себе си, своята издържливост, своята воля, своята амбиция. Правете нещата така, сякаш ще останат сто години след вас.

Водолей

Днес сякаш няма да забелязвате различията между нещата, което може да е и хубаво, и не чак толкова. Дано нямате служебни неща за менажиране, защото тогава може да станат куп недоразумения. Хубаво е да отидете на някое непознато място, да прочетете книга на чужд език, да поговорите с непознат на улицата или просто да направите онова, което ви носи усещане за свобода и цялостност.

Риби

Големи планове имате за днешния ден и нищо чудно да ги реализирате. Ще имате достатъчно хъс и амбиция, решителност, но главното – трудолюбие. Тази дума носи онзи социалистически привкус, но всъщност трудът е целенасочено полезно действие. Днес наистина ще е такова за вас, а освен това бихте могли да вдъхновите и други. Започва да прилича на историята с Том Сойер и оградата. Добри мотиватори сте.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ракетни удари по центъра на град Днипро

Руска ракетна атака е била извършена по центъра на източния украински град Днипро, поразена е железопътна инфраструктура, съобщи ръководителят на украинските железници Олександър Камишин, цитиран от ДПА. За взривове, някои от които са причинени от противовъздушната отбрана, се съобщава и в градовете Киев, Одеса, Черкаси, Кировоград и Запорожие. Вой на […]