Вашият хороскоп за днес, 06.09.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един специален ден за всеки, който носи България в сърцето си. Един ден, който напомня за силата на цялото, за силата на обединението и народностното съзнание. Един ден човек да се замисли къде е в този свят и кои са неговите стойности.

Телец

Ден за притихване и среща със съкровеното в себе си. Външната енергия ще е малко, за сметка на вътрешната. Задавали ли сте си въпроса – какво точно празнуваме днес?

Близнаци

Дълбоки чувства, спомени, странни настроения, все едни такива неща ще ви споходят днес, в деня на Съединението. Отделете няколко минути, за да си спомните кои са били онези хора, които са направили Съединението възможно и откъде е идвала силата им. Може би ще получите малко от техните дарове на сърцето.

Рак

По-емоционално сдържани ще сте днес и сякаш без енергия. Време за събиране, за фокусиране върху темите за месеца. И ден за празнуване на един истински акт на Обединение и единодействие.

Лъв

Материалните въпроси ще поглъщат голяма част от енергията ви днес. Започна вече първият есенен месец и е време за костюмиране, време за гримиране и за адаптация. Използвайте този ден, за да подредите приоритетите си за новия сезон.

Дева

Ако е възможно, отделете този ден за себе си. Ден да подредите силите и слабостите си, успехите и постиженията, всичко онова, което ви радва и натъжава. Сортирайте и подредете вътрешните си лавици, за да се чувствате спокойно и сигурно. Щом имате вътрешен ред, нищо няма да може да ви събори.

Везни

Ще имате нужда да избягате от цялата суета и суматоха около вас. Може да се окаже малко трудно да намерите тихо местенце. Но определено ще се почувствате по-добре, ако намерите поне два часа да останете насаме със себе си. Ще ви зареди.

Скорпион

Днес ще сте безпристрастни и обективни, доколкото това е възможно и дори ще сте твърде дружелюбни и отворени към сътрудничество. Ден на приятни изненади и срещи.

Стрелец

Този ден, колкото и да е странно, но ще има значение за кариерата и репутацията ви за в бъдеще. Днес е важно да се фокусирате върху нещата, които искате да постигнете през идните 4ри седмици. Бъдете ясни, конкретни и фокусирани, именно това е нужно, когато се прицелвате в нещо, нали?

Козирог

Законът за относителността ще ви напомни, че всичко е относително. Винаги е нещо ще бъдете добри, а в друго не толкова. Важното е да не се сравнявате с околните и да следвате своя вътрешен порив и сила. Дерзайте!

Водолей

Този ден ще ви напомни, че да промените обстоятелствата в живота си, можете сами. Имате силата, просто открийте мотивацията си за действие. Обединете мислите, емоциите и волята си и няма как да не постигнете резултати.

Риби

Днес и в следващите 4ри седмици се съсредоточете върху закона на привличането. Знаете – подобното привлича подобно. Наблюдавате мислите си, наблюдавайте чувствата си и ще разберете защо някои неща присъстват в живота ви.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Боряна Димитрова: Несъмнено проектът на Петков и Василев би привлякъл избиратели от широк политически спектър

Най-голямата сила на проект на двамата министри от служебното правителство Кирил Петков и Асен Василев може да се окаже и най-голямата им слабост. Това коментира през "Дневник" социологът Боряна Димитрова. „Първо, ние не знаем дали такъв проект действително ще се състои. В момента имам чувството, че медии и анализатори участваме […]