Вашият хороскоп за днес, 06.12.2020 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Народът празнува, а вие сте толкова сериозни и сдържани, че направо да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се правят велики дела.

Телец

Доста ще капризничите днес, а в един момент това вече няма да е интересно на никого. Ограничавайте се за някои неща, не е нужно всички да ви играят по гайдата, пък били те приятели или любими.

Близнаци

Днес ще сте малко по-нервни. Задълженията ви ще са доста повече, а отвсякъде ще ви дърпат за срокове. Неподходящ ден за разговори с началници и органи на властта. Ако много се налага да действате в тази посока, то бъдете пределно ясни в изложението си и готови да направите компромис.

Рак

Днес ще сте малко разсеяни, трудно ще се концентрирате, все пак празник е. Желанието ви да избягате от всякакви задължения може да ви направи неработоспособни. Останете сами със собствените си мисли, така или иначе от тях е трудно да се бяга.

Лъв

Днес ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.

Дева

Денят няма да е от най-леките. Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще ви се струва, че всички ви товарят с проблемите си. Не се потапяйте в самосъжаление, все пак сте нужни на много хора, не си позволявайте да се отчайвате, разбира се, че ще намерите най-доброто решение.

Везни

Днес е ден на банкера, а според звездите при вас идват паричките. Вие можете да управлявате чужди капитали,но не забравяйте, че най-големите богаташи са от противоположната на вашата зодия – Дева. Но почетете светеца, та парите ви да са колкото рибата в морето.

Скорпион

Днес нещата ще стават малко по-трудно и с цената на много нервна енергия от ваша страна. Не е нужно да действате по този убийствен начин, гледайте по-спокойно, нещата и без друго ще се наредят добре.

Стрелец

Не е нужно да се безпокоите за всичко, отпуснете се, днес е празник. Съберете се със семейството, а още по-добре, ако имате и именници. И внимавайте да не Ви заседне някоя рибена кост в гърлото.

Козирог

Май доста именници имате да поздравите днес, а и на толкова трапези да поседнете. Внимавайте, то риба, риба, ама с нея колко вино и ракия се изпива. После да не се чудите, че дрехите ви са отеснели и ви тежи главата.

Водолей

Един хубав ден за вас, но по-скоро за разговори на философски теми и неща, които са доста далеч от битовите проблеми. Ще имате безброй идеи кое как трябва да се направи и дано намерите ентусиасти, които са готови да действат.

Риби

Трудно ще се излиза на глава с вас днес. Опитвате се да наложите собствената си линия на поведение без да ви е грижа дали е приложима за всички останали. Ами направете сондаж преди това.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ден 150: "Храна за прасета" полетя към Министерския съвет

Софийските булеварди „Дондуков“ и „Цар Освободител“ бяха блокирани снощи от протестиращи срещу правителството и главния прокурор, предаде БНР. Вчерашната демонстрация отбелязва 150 дни недоволство на жълтите павета. Протестиращите тръгнаха от традиционното си място – площада пред Министерския съвет, а след това продължиха по булевард „Цар Освободител“. Те преминаха през Коледния […]