Вашият хороскоп за днес, 12.10.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прекалено много неща сте планирали за днешния ден, дано имате достатъчно време, а и да не се изпари желанието ви, за да ги свършите. Заложете на творческия подход дори към дребните неща, така няма да се отегчавате, а и ще свършите дори повече отколкото очаквате.

Телец

Един приятен есенен ден в който да погледнете на света оптимистично. Намерете време да релаксирате с приятели или пък с хора, които мислят като вас. Ей така, без напрежение може да научите доста нови неща.

Близнаци

Страстите ви днес ще се вихрят най-вече у дома ви. Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте кусури на хората около вас, а им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си.

Рак

Един ден за приятни занимания и грижи за другите. Това с грижата за вас е по-скоро принцип, а приятните занимания по-скоро ги пренебрегвате в името на нещо, понякога неоправдано. Позволете си днес да послушате себе си.

Лъв

Защо ли днес ще се водите от израза – защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Дева

Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Везни

Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Скорпион

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Стрелец

До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Козирог

Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Може би и за себе си трябва да намерите време."

Водолей

Спокоен и хармоничен ден. Привършете с някои неща, които все отлагате за почивните дни. Срещнете се с родителите си или пък с близките си. Не се затормозявайте със служебни проблеми, те никога не свършват.

Риби

Емоционален ден. Не се инатете излишно, особено за неща, за които не си струва. Погрижете се за хората, които обичате. Проблемите ви ще са заради нежеланието ви да промените нещо, не се самозаблуждавайте относно истината за нещата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тревога на Балканите! Гърция засилва граничния контрол заради мигрантите от Афганистан

Гърция ще засили охраната по границата си с Турция заради опасенията от наплив на мигранти, идващи от Афганистан, съобщава Ekathimerini. Атина очаква и по-твърда позиция от страна на ЕС по този въпрос. Уточнява се, че 250 служители ще се присъединят през близките няколко месеца към работещите на границата 1500 граничари. […]