Вашият хороскоп за днес, 13.10.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Задачи и отговорности няма да ви липсват, но е важно да не ги превръщате в тежест и напрежение. Намерете време да останете поне за малко сами със себе си, за да се подредите и изпуснете 'парата'.

Телец

Един от онези есенни дни, в които ти се иска да сгушиш и да слушаш джаз или пък да четеш книга с чаша горещо какао в ръка. И защо да не ви се случи, има всички предпоставки за това. От вас зависи да направите деня прекрасен.

Близнаци

Направете нещата, които все отлагате. Изхвърлете онова, което ви пречи и все премествате от едно място на друго. Изобщо – ден за разчистване и освобождаване.

Рак

Ще сте малко разсеяни и безотговорни, нещо твърде нехарактерно за вас, но всеки има нужда от това на моменти. Чувствайте се свободни да изразявате себе си както ви се харесва, но без да наранявате личното пространство на другите.

Лъв

Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на театър, така поне ще видите и чуете неща, които ще ви развълнуват.

Дева

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Везни

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Скорпион

Ще постигнете успех, макар че резултатът няма да е такъв, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате чувство за малоценност.

Стрелец

Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си.

Козирог

Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.

Водолей

Нищо, че времето е мрачно и дъждовно, на душата ви ще е празнично. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, което наистина го вълнува.

Риби

Един многообещаващ ден, в който Съдбата ще ви се усмихва и ще изпълнява желанията ви чрез приятелите ви. Бъдете благодарни за всичко, което ви се случва, това е, което трябва да направите."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Аспарух Илиев: Всички неваксинирани срещу COVID-19 ще се заразят до месеци

В България всички неваксинирани срещу COVID-19 ще се заразят през следващите месеци поради спецификата на Делта варианта, прогнозира българският учен д-р Аспарух Илиев, който завежда лаборатория към университета в Берн. "Скоростта на нарастване на броя болни и починалите от Ковид не говори за никакъв таван. Приказките, че всички са го […]