Вашият хороскоп за днес, 15.05.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сериозното натоварване се отразява неблагоприятно на самочувствието Ви. По-малко стойте зад компютъра. Трябват ви свеж въздух и витамини.

Телец

Интересен неделен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на една майска неделя освен собствените Ви ограничаващи мисли. По-добре да мислите положително, отколкото отрицателно, по-добре да се смеете, отколкото да плачете, но пък Вие избирате тоналността днес. Дано се получи хубава композиция.

Близнаци

Започвате деня с ясно изразеното желание какво искате да постигнете и трудно някой ще Ви отклони от пътя. А всъщност е толкова добре днес да отидете сред планината. Нуждата Ви от стабилност и структурираност ще намери своето успокоение.

Рак

Ще контактувате и ще се учите от хора, които са авторитети в своята област. Това от своя страна ще дава и на Вас нов и по-глобален поглед. Хубаво е да намерите време да дадете почивка и на ума.

Лъв

Проблемът днес ще е в напрежението. Някак отвътре ще Ви идва. Решението е в самите Вас. Дишайте, дишайте дълбоко и успокоявайте ума. Умът е най-големият ни манипулатор. И открийте онова, което Ви вдъхва вяра и оптимизъм. Винаги има изход, само се издигнете над ситуацията.

Дева

Най-голямата Ви радост и най-голямата Ви болка днес ще идват от партньорските връзки. Трудно е понякога да разбереш другия, особено когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте искрени един с друг. Да, понякога боли, но пък е чисто и ясно.

Везни

Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното – хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте отношенията си, тогава предметите сякаш сами ще си намират местата.

Скорпион

Днес ще си взаимодействате творчески и в радост. Ден да покажете любовта си. Привечер ще се наложи да преподредите и преорганизирате плановете си, така е – бъдете практични.

Стрелец

Най-ползотворно ще е времето между 10 и 12. Използвайте го пълноценно – довършете нещата, които са изостанали или са недовършени. Понякога неделя е и ден за приключване.

Козирог

Сутринта може да се сбъдне една Ваша малка мечта, а какво по-хубаво начало на деня от това. Оттук насетне денят ще е прекрасен и пълен за Вас.

Водолей

Сутринта всичко ще ви се струва, че тече бавно и протяжно. Но пък има нужда и от такива спокойни дни, не действайте прибързано и необмислено.

Риби

Изхвърлете от ума си всички мисли за проблеми и неприятности. Нека този ден е за радостни мисли, грижа за себе си и всичко онова, което ви радва.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Щатски сенатори посетиха Зеленски в Киев

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл и делегация от сенатори от неговата партия се срещнаха с украинския президент Володимир Зеленски в Киев, предаде NOVA, позовавайки се на Асошиейтед прес. Видеоклип, публикуван в акаунта на Зеленски в „Teлеграм“, показва как Макконъл и сенаторите Сюзън Колинс, Джон Барасо и Джон Корнин […]