Вашият хороскоп за днес, 30.09.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да чуете неща, които няма да ви зарадват особено. Не изпадайте в самосъжаление и не се опитвайте да се “скриете в черупката си”, напротив – излезте напред и се опитайте да разберете истината. Ще видите, че сте се заблуждавали за много от нещата, които сте си мислили.

Телец

Хубав ден. Днес ще усещате възхищението на околните и това ще поддържа настроението ви високо. Не се дръжте фамилиарно с началниците си, защото те няма да оценят поведението ви както подобава, а само ще ви създават проблеми.

Близнаци

Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не се отказвайте, отстоявайте позицията си. Опитайте да следвате принципа “съединението прави силата”, вместо да се дразните и заяждате.

Рак

Хубав ден, може да установите сериозни контакти. Дайте простор на чувствата си и се повеселете. Нещата в работата ви ще се развиват добре и това ще ви кара да се чувствате спокойни и сигурни.

Лъв

Днес нещата ще са свързани главно със семейни въпроси. Може да ви дойдат роднини на гости или да се наложи да заминете някъде. Във всеки случай това няма да ви е неприятно, дори напротив.

Дева

Ден, в който ще трябва да мислите за по-практични неща. Някои от тях обаче си имат своето очарование, примерно попълването на есенния гардероб. Ще получите добро предложение да спечелите малко парички и това ще повиши настроението ви за цялата вечер.

Везни

Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А може би трябва малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Проявете по-голямо уважение към по-възрастните, и те имат нужда от това.

Скорпион

Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, защото нещата може и да не станат точно както очаквате. Следобеда доста хора ще се сетят за вас и това може да ви претовари с разговори. Опитайте да бъдете по-делови, ако искате да свършите нещо важно.

Стрелец

Трудно ще ви е да се концентрирате на работното си място. Ако нямате спешна работа, по-добре вършете неща, които не искат особено внимание и са рутинни процедури. И избягвайте да се притеснявайте, особено за пари.

Козирог

Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е сигурно, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.

Водолей

Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие определено не си падате по това и може да реагирате доста неадекватно. Поне си дайте сметка защо го правите и защо всъщност се опитвате да държите всичко под контрол, щом толкова много ви нервират изненадите?

Риби

От сутринта ще ви е малко криво, ще трябва да уреждате разни сметки и други подобни досадни задачи. Затова пък след обяд нещата ще стават много по-лесно и най-важното ще ви е по-приятно, някак погледа ви към живота ще е станал по-философски.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВСС открива процедурата за наследник на Лозан Панов

Пленумът на Висшия съдебен съвет ще открие процедурата за избор на председател на Върховния касационен съд. Според приетата хронограма номинации ще се правят на заседанията на ВСС на 7, 14, 21 и 28 октомври. Това съобщават от Нова телевизия. Право да номинират кандидати имат трима членове на Съдийската колегия, Пленумът […]