Велизар Шаламанов: Основните оръжия на Путин са лъжата, ядреният шантаж и зверствата

NetNews

Частична мобилизация означава, че всъщност в казармата ще бъдат повикани специалисти, които са необходими за конкретна дейност и всъщност свикването на тази частична мобилизация показва две важни неща. Първо, пълен провал и на политическо и на военно ниво на така наречената специална военна операция, която трябва да премине към война. Това заяви пред „Нова телевизия“ бившият военен министър Велизар Шаламанов.

И второ, показва че наистина основните оръжия на президента Путин са лъжата, тъй като досега отричаше, че ще има мобилизация, шантажът, включително ядрен с ударите по ядрени централи, и на трето място, наистина военни престъпления и издателства, които целят да всеят страх. Тази частична мобилизация наистина поставя света в нова ситуация, в която трябва да се взимат решения, каза още той по Нова телевизия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Най-наточеното Х7 получи 630 конски сили от Alpina

През април месец тази година, BMW представи фейслифта на най-големия кросоувър в своят гама – Х7. Всъдехода получи нови разделени на две части светлини отпред, както и стопове с нова графика. Заедно с премиерата от BMW, бъдещата дъщерна компания на марката – Alpina показа своя прочит на големия SUV с […]