Венета от „Ергенът“ се появила полугола в друго популярно предаване

NetNews

Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито „Ергенът“, всъщност вече е позната от малкия екран. Никой обаче не се е досетил за това, защото при предната си изява дупничанката няма абсолютно нищо общо с визията си в момента. Единственото, по което можете да я познаете са татуировките, пише varna24.bg.

Венета е била част от риалити сериала „София ден и нощ“, а там играе и полугола. Тя, в типичния си стил, не бяга много далеч от образа си и вдига страшен скандал и патаклама, с които всеки може да остане с отворена уста.

В епизода, в който тя взима участие, красавицата влиза в кожата на ревнива приятелка, която след недоразумение вдига скандал на половинката си и го заплашва с раздяла.

Плеядата ѝ в крайна сметка се оказва неоснователна, но гаджето ѝ бърза да си събере крушите от апартамента им и оставя Венета да крещи по него, пълна с надежда, че той ще се върне и двамата заедно ще изгладят недоразумението.

Припомняме, че в „Ергенът“ Венета бе една от най-колоритните участнички и въпреки че не стоя дълго в предаването, тя направи силно впечатление и натрупа голяма фенска маса. Тя не се пребори за сърцето на Виктор, но показа, че под повърхността си крие много рани и тежко детство, които са я съградили като човек.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Александър Сталийски съди депутата Ивайло Мирчев

Бизнесменът Александър Сталийски е завел съдебен иск срещу депутата Ивайло Мирчев (ДБ), обяви самият Сталийски пред Mediapool по повод новината от преди дни, че съдът връща глобата от близо 125 000 лева за веригата за детски играчки „Хиполенд“. Санкцията за „Хиполенд“ дойде след „Великото народно въстание“ на 2 септември 2020 […]