Венци Стефанов отговори на Ристосков: На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Христо Ристосков. Бившият футболен рефер заяви, че Стефанов е на възраст, на която хората започват да се вдетиняват. Освен това Ристосков обеща да покани шефа на "белите" на стадиона на Вихрен (Сандански) и определи Борислав Михайлов като "един второразреден бивш вратар".

"Мислех го за по-свестен човек. Седнал да говори за възрастта, той понеже е юноша бледен. И той е от тези хора, които само са взимали от футбола. На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не. Кани ме на стадиона в Сандански, а той с този стадион има връзка, колкото аз имам с НАСА. Глупост е и това, което казва, че Боби Михайлов бил второразреден вратар – това не е сериозно!

Той направи изцепки и Боби го изгони от съдийството. Сега взел да говори такива безпочвени неща, с които се излага. Боби има над 100 мача за България, какъв второразреден вратар е бил?! Да не се излага с такива изказвания! Може би тази пандемия и него го е чукнала някъде. Хората в Европа знаят кой е Борислав Михайлов, но никой не е чувал за Христо Ристосков. Луд за връзване", заяви Венцеслав Стефанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карбовски: Дългия не ме покани да работим

"Аз сега се занимавам с политика по някакви причини, а каня журналист" – така се обърна Тошко Йорданов към Мартин Карбовски, който бе гост в "Студио Х" по 7/8 TV. "Може би трябваше да обърнем нещата, но Дългия не ме покани да работим", отговори Карбовски. Журналистът обясни, че бТВ не […]