Ветко Арабаджиев приет по спешност с коронавирус – с опасност за живота е

NetNews

Ветко Арабаджиев е приет по спешност в Covid отделение и е реанимиран, вследствие на висока температура и засегнати бели дробове, пише сайтът 19 минути. Бизнесменът лежи в болница, след като последните седмици е с критично завишени стойности на туморни маркери.

Поради наличието му на многото съпътстващи заболявания и рисковата група на възрастта 60+, защитата му многократно е пледирала за условия на самоизолация, поради големия риск от заразяване с Covid-19.

Преди седмица, Арабаджиев вдига температура и след изследванията, лекуващите лекари установяват завишени стойности на туморните маркери и настъпила инфекция.

Лекарите тестват пациента за Корона вирус и наличието му се потвърждава.

След преглед със скенер, белите дробове се оказват сериозно покосени от вируса и хотелиерът е със затруднено дишане и опасност за живота.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наталия Кобилкина щастлива и благодарна празнува 37-мия си рожден ден

Наталия Кобилкина, известна като сексолог и семеен терапевт, една от първите жени, които говори за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България, днес навършва 37 години и прави своята равносметка във Фейсбук профила си: "Честит Рожден ден на мен Любимата:)) стигнах незабележимо до моите 37! По […]