Вече всеки може да поправя своя Google смартфон

NetNews

По-рано тази година Google обяви партньорството си с компанията iFixit, която обеща да предостави различни ремонтни комплекти за голяма част от смартфоните на технологичната компания. Сега това партньорство вече е факт и всеки желаещ може да поръча оригинални части за своето устройство директно от сайта на iFixit.

Към момента подобни елементи има за всички смартфони от Pixel 2 до последният Pixel 6 Pro. От iFixit заявиха, че ще продължат да увеличават инвенторията си и да предоставят резервни части дори и за последните модели смартфони, като например Pixel 6a. Продажбите на елементи за този смартфон трябва да започнат още тази есен по план.

Клиентите могат да си закупят дисплеи, батерии, камери или пък зарядни портове, както поотделно, така и в ремонтен комплект с необходимите части за операцията. Всички тези компоненти, освен батериите са с доживотна гаранция. Батериите разполагат с 1-годишна гаранция.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Намушкаха и рязаха с нож мъж в русенско заведение

Мъж е наръган с нож при побой в заведение в Русе. Нападателят е арестуван, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град. Сигнал за престъплението е получен в полицията миналата нощ. Побоят възникнал малко след 2:00 часа в заведение на ул. „Доростол“ в Русе. При него 45-годишен мъж бил […]