Вече официално може да изтеглите Windows 11

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Windows 11 бе анонсиран на 24 юни тази година и въпреки, че още тогава видяхме по-голямата част от новостите в операционната система, то трябваше да изчакаме още няколко месеца преди тя да бъде достъпна за инсталация. Ако не сте част от програмата за разработчици и все още не сте се докосвали до Windows 11, то вече може да го направите съвсем официално.

Всеки потребител използващ Windows 10 може да актуализира своята операционна система до първата стабилна версия на Windows 11. Това може да се направи от секцията Windows Update в настройките на компютъра.

Друг вариант, който Microsoft също позволява е изтеглянето на операционната система от сайта на Microsoft и инсталирането му на диск или USB памет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Опипали вулгарно Емили Ратайковски в един от най-известните музикални клипове

Супермоделът и актриса Емили Ратайковски разкри, че е била опипана по много вулгарен начин от американския изпълнител Робин Тик по време на снимките на клипа към популярната песен "Blurred Lines", съобщиха световните агенции. Моделът прави признанието в биографичната си книга, озаглавена "Моето тяло", която се очаква да излезе на пазара […]