Вижте как крадци използват игровa конзолa, за да отключат коли за секунди (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Полицията във Великобритания арестува трима мъже след като откраднаха 5 SUV-та Mitsubishi Outlander през летните месеци на тази година. Тримата извършители са на възраст между 29 и 33 години, а видеозапис показва как точно са действали апашите.

Видеото, споделено от BBC показва и устройството с което крадците са отключвали автомобилите, преди да напуснат местопрестъплението необезпокоявани. При претърсване на един от автомобилите, полицаите са намерили игрова конзола Nintendo Game Boy или поне така изглеждало на пръв поглед.

На по-късен етап е установено, че маскираната като игрова конзола техника, всъщност е специално устройство за отключване на автомобили на стойност около 20 хиляди евро. Полицията също така намира и видео на което един от мъжете демонстрира как точно работи устройството.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разпределиха местата и в секционните комисии в "Тунджа"

Политическите партии постигнаха споразумение за съставите на секционните избирателни комисии в община „Тунджа“ на проведените на 7 октомври консултации при кмета на общината Георги Георгиев. В общината са образувани 49 секционни избирателни комисии, в които ще има 365 членове, от тях 147 са в ръководства на комисиите. По желание на […]