Вили Лилков: Ще спра шумовия тормоз над софиянци!

NetNews

Ще спра шумовия тормоз над софиянци.

Кандидатът на Синя София за кмет Вили Лилков сериозно се закани да спре шумовия тормоз, на който са подложени хиляди софиянци. Той посочи и решителните мерки, предвидени в програмата на Синя София като: изграждане на специализирано звено за денонощен контрол на шума отнемане на търговските разрешителни на постоянните нарушители, завишаване на глобите за шумов терор, настояване за законодателни промени, които позволяват по-лесно налагане на строги санкции на автомобилисти и мотористи, които тормозят гражданите.

Имам богат опит в общината и знам решенията. Сигурен съм, че с подкрепата на общинските съветници на Синя София ще ги реализираме без компромиси. Можем да го направим. Зная как да приложа стратегическите решения за София, защото съм политик, а визията за развитието на всяка столица, винаги е политическа , обяснява проф. Лилков решението си да се кандидатира за кмет на столицата. Според него най-големият проблем на софиянци е Топлофикация, следван от липсата на паркоместа и презастрояването. В програмата на Синя София всички тези проблеми имат предвидени конкретни решения.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Д-р Любомир Канов: Барут за радикализиране и за рушене на цивилизацията

Някой дава ли си сметка защо гетата демографски ще погълнат градовете, където са се загнездили и защо те се разрастват толкова неудържимо и диспропорционално? Майките и младите жени —коренни жители на тези градове, — почти без изключение, работят. Това коментира във „Фейсбук“ д-р Любомир Канов. Поради това, те оставят в […]