ВМРО сезира РЗИ, иска глоба за Кацаров, бил без маска в НС

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Александър Сиди от ВМРО сезира Столичната РЗИ за нарушение на противоепидемичните мерки от страна на здравния министър Стойчо Кацаров.

Във видео, качено във Фейсбук, войводата показва, че министърът не спазва собствените си разпоредби и ходи без маска в Народното събрание.

Да гледаме какво прави Кацаров, или да четем заповедите му, недоумява Сиди и припомня, че само преди дни е била въведена заповед, налагаща стриктно използване на маски на закрито.

Повод за острата реакция е вчерашното посещение на здравния министър в парламента, при което той по думи на войводата се е разхождал, без да сложи задължителната за всички, според собствената му заповед, маска в закрити пространства.

По тази причина Сиди настоява министърът да бъде глобен от здравната инспекция.

Без значение дали си народен представител, министър или президент, ти си длъжен да спазваш законите в тази страна, категоричен е той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Android 12 ще бъде представен след „няколко седмици“

Google анонсира последната пета бета версия на своята операционна система Android 12 и разкри малко повече информация за това кога можем да очакваме пълноценната разработка за смартфони. Според данните на Google, финалната версия на Android 12 ще бъде представена след „няколко седмици“, като не дават ясна специфика какъв период от […]