Водачът на„Демократична България – обединение” в Ямбол: Тези избори са битка за достойнството на България

NetNews 1

Само с работа, с честност и правосъдие може да постигнем това да живеем достоен живот в свободна страна, коментира водачът на листата на „Демократична България – обединение” в Ямбол Веселин Калановски. Формацията направи символично откриване на предизборната си кампания вчера в Ямбол.

Актьорът на свободна практика е сред учредителите на „Да, България” от 2017 г., понастоящем е общински съветник в столичния общински съвет от групата на „Демократична България”.

Освен него, в ямболската листа влизат още Веселка Христамян, Николай Чистов, Пламен Даракчиев, Диман Димитров, Елена Иванова, Димитър Брънков и Георги Бъчваров.

„Убеден съм, че повечето от българите не са доволни от това, което става в страната и начина, по който се управлява. Тези избори са битка за достойнството на България”, сподели водачът на „Демократична България – обединение”.

„Вече 7 години защитавам тия каузи, но за съжаление нищо от това, което трябваше да се случи в България не се е случило. Но ние ще продължим, защото вярваме, че България може много повече”, допълни ямболлията Николай Чистов.

От ДБ призовават да се гласува на 4 април, за да се намали влиянието на купения и корпоративния вот.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Водачът на„Демократична България – обединение” в Ямбол: Тези избори са битка за достойнството на България

  1. Николай Чистов – зад него стои предателя Стоян Стоянов, който прецака листата на Демократична България на местните избори през 2019 и цъфна в листа на АТАКА и после влезе именно общински съветник на умрелия председател Крътьо Петров. Да поясня Стоян Стоянов е лидер на ДСБ за Ямболска област и точно този дето прецака нещата стои зад Николай Чистов. Хора луди ли сте да гласувате за тия?
    /б.р. от коментара са премахнати нецензурни и обидни думи/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новорегистрираните безработни за 2020 г. са над 418 000

Расте броят на новорегистрираните безработни в сравнение с постъпилите на работа в страната, показва специализираното наблюдение на пазара на труда заради COVID-19. Данните показват, че новорегистрираните безработни в цялата страна в периода 28 декември 2020 г. до 7 март 2021 г. са малко над 67 700 души. За същото време […]