Военен спаси живота на младеж, минути по-късно му се роди дете

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Да спасиш човешки живот в момента, в който самият ти ставаш баща. Това преживя днес младши лейтенант Атанас Секулов от поделението в Благоевград, разказват от bTV. Мъжът прилага алтернативен метод и спасява припаднал човек, а минути по- късно съпругата му ражда момиченце.

По време на обедната си почивка Атанас Секулов решава да напазарува почерпка за колегите си, защото всеки момент очаква бебе. Докато се реди на опашката, чува викове. Вижда припаднало момче.

”Един възрастен човек седеше над момчето, биеше му шамари, опитваше се да му извади езика, той вече беше пребледнял. Човекът се опитваше да му отвори устата, но челюстта е силно притисната”, разказва Секулов.

В този миг си припомня как преди години пред погледа му е спасен човешки живот – с ухапване на пръста на крака.

„Свалих му чорапа и без да мисля много, в моите очи си отива, ухапах го един път, втори път и втория път вече го усетих как мръдна с крака и пое въздух“, спомня си младши лейтенант Секулов.

Минути по-късно и за него идва най-добрата новина – станал е отново баща.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова: Европейската комисия днес потвърди предложенията, които БСП прави от седмици

Днес Европейската комисия предложи мерки, за които ние от БСП настояваме от седмици. Това съобщи в социалната мрежа лидерът на левицата Корнелия Нинова. Ето и за кои мерки става дума: 1. Намаляване на данъци на енергоносителите. Ние предложихме намаляване на ДДС. 2. Ваучери за ток. Ние предложихме това да са […]