Войната няма да намали строителството

NetNews

Властите на Москва не очакват спад в инвестиционното строителство на търговски и жилищни имоти на фона на трудната икономическа ситуация. „Сделката за закупуване на 14 хектара земя на улица Иловайская в югоизточната част на Москва е пропаднала с предприемача FSK. Разработчикът планира да построи повече от 500 хиляди квадратни метра жилища на този обект“, казва Андрей Бочкарев, заместник-кмет на Москва, отговарящ за строителството.

Ръководителят на отдела за развитие на нови територии на столицата Владимир Жидкин, обяви спирането на „хартиени“ проекти за индивидуални предприемачи.

„Разбира се, има известно негативно влияние на външни фактори. Въпреки това, благодарение на съвместните усилия с правителството, насочени към подкрепа на разработчиците, съм сигурен, че всички поставени задачи ще бъдат изпълнени и ще преминем през бурни моменти“, каза Бочкарев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Скопие: ЕС да се обедини по отношение на политическата агресия на България върху Северна Македония

„Отново използвам възможността да изпратя послание към Европа, към ЕС, както са обединени по отношение на руската агресия в Украйна, да бъдат обединени около политическата агресия на България срещу (Република Северна) Македония и да ни позволят най-накрая да започнем тези преговори без всякакви условия, без никакво унижение и без никакви […]