Войната продължава: Илиана Раева с нов залп по Нешка Робева

NetNews

Войната между легендите в художествената гимнастика Илиана Раева и Нешка Робева продължава с пълна сила.

В началото на седмицата Робева критикува остро федерацията заради случилото се с ансамбъла ни, който беше спрян от участие заради положителна проба за коронавирус в отбора. Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика отговори на нападките като двете си размениха косвено сериозни обвинения. Напрежението между двете все още не е потушено и Илиана Раева продължи с нападките. Тя използва социалните мрежи, в които написа: "Има лъжи, които не сто пъти, а хиляда пъти да кажеш, няма как да станат истина. Дори манипулатор-виртуоз да си, Истината винаги ще те застигне", гласеше съобщението.

Има лъжи, които не сто пъти, а хиляда пъти да кажеш, няма как да станат истина. Дори манипулатор-виртуоз да си, Истината винаги ще те застигне.

Публикувахте от Iliana Raeva в Четвъртък, 3 декември 2020 г. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продава се Hummer, в който може да се живее

Уникален 20-годишен Hummer H1, оборудван с жилищен модул, си търси нов собственик в Калифорния срещу $24 750 (€20 350). През 2002 г. собственикът обърнал всъдехода в канавка и по време на ремонта решил да го превърне в кемпер, което му струвало около $20 000. Жилищната надстройка била изработена от калифорнийско […]