Всеки момент феновете на ЦСКА и Левски може да бъдат зарадвани

NetNews

Отборите на ЦСКА и Левски ще се изправят един срещу друг във финала за SESAME Купа на България за първи път от 2005 година насам. По програма сблъсъкът трябва да се проведе в сряда на 11 май.

Сега обаче организаторът на надпреварата от Професионалната футболна лига разглежда възможността битката за трофея да се играе в неработен ден и по точно на 15 май, което се пада неделя, пишат от Гонг. Началният час на сблъсъка ще бъде от 17:00 по желание на органите на реда.

Ако се стигне до спомената промяна в датата на финалния двубой, кръгът от първата шестица на efbet Лига, който трябва да се проведе в същия уикенд, ще бъде преместен като междинен през работната седмица.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Имотите са убежище за инвеститорите, дори и във военно време

Чуждестранните инвеститори очакват развитие на гръцкия пазар на недвижими имоти, като не са загубили интерес към него. Събитията в геополитическата сфера очевидно ще повлияят на ситуацията, но все още не се знае какво ще бъде това въздействие. Според ръководителя на Bain Capital Credit, Йоргос Елекидис, пандемията не е попречила на […]