Всеобщ събор на стралджанци обяви за догодина кметът Атанас Киров

NetNews

Идната година на Великден да се състои своеобразен събор на стралджанци. Тази идея обяви на официалната си страница в социалните мрежи кметът на община Стралджа Атанас Киров. Целта е да се съберат хора, свързани с града и общината, за да се съхрани и поддържа жива връзката с родното място, както и да се почерпи самочувствие от общите корени, които свързват стралджанци, независимо къде се намират.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ето част от обръщението на кмета Киров:

„Приятели, стралджанци, днес ще разкрия една наша идея, с която искаме да съберем всички наши съграждани в Стралджа. Няма по-удобно време за това от Великден. Имам апел към всеки един човек свързан със Стралджа. Нека плануваме следващия Великден – 2022 година така, че да сме в Стралджа всички, които са свързани с този град! Всички, които са заминали да живеят в други градове и села, всички, които учат в други градове, да направим така, че на 23 и 24 април 2022 година да сме в Стралджа, ако разбира се сме здрави и няма спуснати забрани от МЗ. Тогава, когато всички почиват и имат свободно време – Да се съберем!”

Кметът още информира, че общината вече работи по това да има много изненади, кино прожекции, аниматори с игри за най-малките, изложби с различните випуски на училището, както разбира се и концерти.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Митничари откриха над 422 000 недекларирани евро в хладилник на ТИР

Митничари са открили 422 580 недекларирани евро при проверка на ТИР с турска регистрация на "Капитан Андреево". Акцията е била на 18 септември в посока изход от България към Турция, съобщават от Агенция "Митници" . Валутата е била скрита в специални кухини в арматурното табло и хладилника на машината. Камионът, […]