Възобновяват полетите до екзотична дестинация

NetNews

Полетите между София и Доха ще бъдат възобновени на 16 декември 2021 г. новината съобщи катарският авиопревозвач, който оперира по линията. „Горди сме, че вече 10 години изпълняваме редовни полети до България и свързваме вашата красива държава с нашата глобална мрежа. Още когато започнахме да летим до София бях убеден, че слагаме началото на силни и дълготрайни отношения. През годините се убедихме, че нашите полети до България надхвърлят мисията ни да събираме хората. Те позволяват на пасажерите от цял свят да преживеят българското гостоприемство и да се докоснат до културната ви история, и подкрепят експорта на български продукти по света. Предстои да възобновим директните полети между Доха и София от декември тази година“, казва Негово Превъзходителство Акбар Ал Бакер (Akbar Al Baker), изпълнителен директор на Qatar Airways.

„Изключително щастливи сме, че осъществяваме полетите между Доха и София с нашия партньор Qatar Airways. Това дава възможност за бизнес и туристически пътувания, както и да се опознае красивата българска столица и черноморските градове Варна и Бургас, с вътрешните полети от София. Дългосрочното ни партньорство с Qatar Airways означава много за нас и очакваме то да продължи и през 2022 година, когато в Катар ще се проведе Световното първенство по футбол“, казва Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на „СОФ Кънект“, оператор на летище София.

През последните 10 години полетите между София и Доха дават тласък за развитието на търговските взаимоотношения, а днес Qatar Airways Cargo предлага над 10 тона карго капацитет всяка седмица във всяка посока по маршрута.

Междувременно Qatar Airways продължава да възстановява полетите до дестинациите в глобалната си мрежа, която в момента обхваща над 140 дестинации. С добавянето на допълнителни полети до дестинациите, до които има най-голямо търсене, авиокомпанията предлага изключителна възможност за пътниците, като в същото време улеснява пътуващите при промяна на датите и дестинациите, ако това се налага. Клиентите могат да се възползват от гъвкави условия за всички пътувания до май 2022 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новото най-голямо Виенско колело е тук (ВИДЕО)

Дубай – меката на авангардните проекти, ще дари на света най-голямото Виенско колело. Аіn Dubаі ще бъде официално открито в емирството на 21 октомври. Височината му е 250 метра и ще се намира в цeнтъpa нa Вluеwаtеrѕ Іѕlаnd – изĸycтвeн ocтpoв дo Дyбaй Mapинa, oтĸpит пpeз 2018 г. До момента […]