Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни

NetNews

Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни

Снимка: БГНЕС

Народните представители на „Възраждане“ – Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни, съобщиха от пресцентъра на партията. И припомнят, че преди три години след протест на „Възраждане“ пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) двамата бяха задържани от полицаите на места, отдалечени от протеста.

Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица, при положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие. Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест.

Нови протести предстоят и призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в „маша“ в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство.

Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото са невинни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лято 2023 - 7 съставки, от които се нуждаете

Всички мечтаем за здрава и блестяща кожа, но при толкова много продукти за грижа за кожата и ключови съставки може да ни отнеме много време, за да решим в кои да инвестираме. Когато избирате съставки за грижа за кожата, които да добавите към рутината си за красота, е изключително важно […]