Външни инвеститори ще помогнат на Барселона за Холанд

NetNews

Президентът на Барселона Жоан Лапорта е получил предложение от външни инвеститори, които да помогнат за привличането на нападателя на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд на "Камп Ноу", твърди "Спорт".

Норвежецът си остава в трансферните планове на каталунците, независимо, че клубът изпитва сериозни финансови трудности. Наскоро изпълнителният директор на Барса Феран Ревертер загатна, че клубът има начини да осъществи голям трансфер през следващото лято.

Едно от първите действия на Лапорта след идването му на власт на "Камп Ноу" бе да се срещне с бащата на Холанд Алф-Инге, както и с агента му Мино Райола. Босът е дал ясно да се разбере, че иска да привлече нападателя на всяка цена. Барселона се намира в тежко икономически състояние, а освен това отборът преди месеци беше напуснат от най-голямата си звезда Лионел Меси.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тома Биков каза готови ли са на компромис, за да влязат в управлението

ГЕРБ са готови да водят разговори за управление, имат и план с антикризисни мерки, които да овладеят ситуацията в страната в момента. Това каза кандидат-депутатът от партията Тома Биков. Той не каза дали ГЕРБ ще „прави крачка назад“, но припомни, че са предложили за премиер Даниел Митев, а не Бойко […]