Върджил ван Дайк заплашен от сериозно наказание

NetNews

Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, е заплашен от по-сериозно наказание. Нидерландецът бе изгонен с директен червен картон в мача с Нюкасъл (2:1). Според правилата на ФА това означава, че той ще пропусне един мач, но има вероятност наказанието му да бъде увеличено след словестните престрелки, които играчът имаше с главния съдия Джон Брукс, както и с четвъртия рефер на двубоя Крейг Поусън.

„Ван Дайк изрази несъгласието си, впускайки се във вербални нападки към четвъртия съдия Крейг Поусън, като определено прекали“, заяви бившият съдия в Англия Майк Дийн.

Според разпоредбите на ФА, наказанието на играч може да бъде увеличено, ако той покаже „непристойно поведение“, като за такова може да се приеме и използването на обиден език.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Официално: Прокуратурата публикува документите за екстрадирането на Васил Божков

Софийската градска прокуратура разпространи документи, от които става ясно, че на 23 август ОАЕ са уведомили българските власти, че на 25 август ще екстрадират бизнесмена Васил Божков с директен полет от Дубай до София. От прокуратурата уточняват, че до момента не са получили съдебен акт на компетентните власти на ОАЕ […]