Вярна съпруга забременя от чужд мъж и …

NetNews

Семейство от американския щат Юта си направи ДНК тест и установи, че бащата на втория им син е непознат мъж, съобщава ABC4 News, цитирани от jenata.blitz.bg.

Ванър и Дона Джонсън дълго време опитвали да се сдобият с второ дете и през 2007 г. решили да прибегнат до инвитро оплождане. Процедурата се оказала успешна и двойката се сдобила с втори син.

10 години след раждането на детето, от любопитство съпрузите решили да направят ДНК тест. Получените след месец резултати обаче ги шокирали. Оказало се, че Ванър не е биологичен баща на момчето, въпреки че съпругата му никога не му е изневерявала.

"Когато отворих страницата с резултати и видях, че майката на сина ни е Дона, а баща му е неизвестен, започнах да се чудя как е възможно това. Преживяхме много емоции… Тази грешка…, как е могла да се случи, защо се е случила и какво трябва да направим?", споделя американецът.

По-късно се оказало, че яйцеклетката на Дона била оплодена с чужда сперма.

Съпрузите решили да намерят биологичния баща на сина си и направили още един ДНК тест. Така стигнали до човек на име Девин Макнийл. За да разберат какво точно се е случило, те се свързали с него.

"Били сме в клиниката по едно и също време преди 14 години. На мен ми правеха изкуствено оплождане, а Дона е била подложена на процедура за извличане на яйцеклетки" разказва съпругата на Девин – Кели.

Предполага се, че именно тогава е станало объркването на сперматозоидите.

Семействата планират да заведат дела срещу репродуктивния център. Те са разказали на децата си за инцидента. Хлапетата са реагирали добре и са проявили разбиране.

"Синът ми каза, че все още ме обича, независимо от всичко", споделя Ванър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Политиката на Сърбия е антибългарска

Българите в Цариброд нямат никаква полза от това българските и сръбските политици да си заявяват своята дружба в нашия град. По-добре да не идват, а ако идват – да имат конкретни предложения за инвестиции. Това заяви за БГНЕС писателят и публицист Зденка Тодорова. Положението на българите в Западните покрайнини днес […]