В 10 области единодушно номинираха Пеевски за председател на ДПС

NetNews

10 от областните съвети на ДПС единодушно номинират Пеевски за председател на ДПС на предстоящата Национална конференция на партията. Тя ще се проведе на 24 февруари 2024 г, съобщават от news.bg.

След партийния форум на ДПС от 17 ноември, на който Делян Пеевски обяви, че се кандидатира за председател на партията, за по-малко от седмица десет от областните структури вече дадоха своята подкрепа.

Още на следващия ден, 18 ноември, заседание проведе областният съвет на ДПС в Добрич. На него членовете взеха решението да номинират Делян Пеевски за председател на ДПС на предстоящата Национална конференция на партията.

Останалите областни съвети на ДПС, които също номинират Делян Пеевски, са тези в Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Плевен, Стара Загора и Сливен.

Областните съвети на Движението не представят причини за номинацията си, с изключение на Ямбол. Оттам посочват, че „хората искат нормален начин на живот, справедливост и честни избори“.

Макар и да признават, че подкрепата за ДПС на местните избори не бе висока, обявяват, че вече започват подготовката за следващите.

„Целият актив на ДПС- Ямбол единодушно и без всякакво колебание номинираме и заставаме зад кандидатурата на г-н Делян Славчев Пеевски за Председател на ЦС на ПП ДПС. Споделяме изцяло мотивите на д-р Ахмед Доган в неговото писмо и само добавяме, че доколкото за пръв път политически лидер прокламира на първо място грижата за хората, вярваме, че Делян ще оправдае изцяло доверието“, изтъкват от Областния съвет на ДПС-Ямбол.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Как да предпазим устните си от напукване през зимата?

Със започването на зимния сезон е добре да се погрижим както за хидратацията на кожата по тялото, така и за тази на устните ни. Чувствителността на кожата на устните е такава, че тя губи влага до 10 пъти по-бързо в сравнение с кожата на другите части на тялото. Сухите, напукани, […]