ГДБОП уличи БФС в лъжа за разпита на Борислав Михайлов

NetNews

Борислав Михайлов се въвлече в поредния турболентен ден от своята кариера, след като по-рано бе привикан от ГДБОП на разпит, а след това от БФС официално отрекоха това да е факт. Така се наложи от Nova да потърсят свои контакти в бюрото, за да потвърдят наново, че президентът на федерацията в крайна сметка е разговарял със следователи.

От телевизията са изкопчили прекалено малко информация по случая, като единственото ново е, че е подаден сигнал от адвокат срещу Михайлов. С оглед институцията, която го е разпитвала, става ясно, че има подозрения за престъпна организация, касаеща българския футбол.

Адвокат Георги Градев междувременно води активна битка с БФС. Той спечели делото на първа инстанция срещу решенията на изборния конгрес от 12 октомври 2021 г. Той не потвърди дали е човекът, подал сигнала, но в социалните мрежи коментира ситуацията с цитати от Ейбрахам Линкълн и Сам Стоун, касаещи лъжата.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

“Юлен АД” стартира процедура за екологичен кoнсултант

Фирма “Юлен” АД стартира кампания от 01.07.2022 г. за консултантска дейност по всички екологични въпроси. “Търсим квалифициран екологично ориентиран екип, който да обича флората и фауната, да ни помага и работи с нашите еколози за превенция и защита на различните биологични видове. Основна тема ще бъде и мръсният въздух в […]