Ген. Румен Миланов: Пари и кюлчета злато не са предмет на проверка за НСО (ВИДЕО)

NetNews

''Чанти, пособия и изделия се проверяват през рентгени и не се претърсват. Предмет на проверката могат да се предмети, които представляват опасност. Валута, пари и кюлчета злато не са предмет на проверка''. Това заяви бившият началник на НСО ген. Румен Миланов в предаването "ЕвроДикоФ", което се излъчва по ТВ Евроком. Думите му са в коментар на интервюто на Бойко Борисов за немски вестник, в което той твърди, че конкретна жена му е внесла пари и кюлчета злато в резиденцията.

''Мата Хари от години присъства в историята, възможно е нежният пол да подходи, както с добри, така и с лоши чувства към мъже с власт. Но когато си станал лидер на една държава, то личният ти живот е съобразен точно около лидерството. Аз лично бих предприел една система, в която да съм близо с охраняемите лица и да изучавам лицата, които са около него'', добави ген. Миланов.

"Имаме някаква дама, която е компрометирала премиера. Ами, тази дама трябваше да бъде добре позната за службата, колкото и грозно да звучи, защото сега се създават тези неприятности. Позицията ми по този въпрос е критична, защото не искам моят премиер, нашият премиер да бъде подложен на подобни действия и мероприятия", каза още той.

"Абсолютно всеки човек, който влиза в дома на лице, което е обект на охрана, се проверява през рентген. Още повече, съдържанието на чантите остава запаметено в машината. Несериозно е да се бърка в чанти. Тази дама, която е влязла в обекта е била проверена – един път за нейната самоличност, проверена е и чантата ѝ. Тя със сигурност не е имала оръжие. Не е задача на НСО да се занимава с това дали носи банкноти", допълни бившият шеф на НСО.

Разговора на Сашо Диков с ген. Румен Миланов можете да чуете във видеото след 2:09:50 във видеото:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП изгони депутата от Варна, участвал в побой над съпартиец

По препоръка на Общопартийната контролна комисия Националният съвет на БСП взе решение да изключи от партията Иван Д. Иванов – народен представител от Варна. Причината за това е съучастие в побой над Валентин Вълчев – председател на ОбС на БСП в Долни Чифлик. Градската организация във Варна свали доверието от […]