Георги Георгиев от БОЕЦ и съпругата му се борят за живота си

NetNews

Уреждам транспортирането на Георги и Мариела. Това каза пред Фрог нюз шефката на видинската болница д-р Ивета Найденова. Още вчера лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев съобщи през Фейсбук, че той и съпругата му са с коронавирус и са в тежко състояние, както и че три болници са отказали да приемат Мариела, която е бъбречно трансплантирана.

Днес от БОЕЦ отправиха призив за помощ.

В него се казва:

„Скъпи приятели, имаме нужда от вашата незабавна помощ! Георги и Мариела се борят за живота си в болницата във Видин. Вярваме, че екипът там прави всичко по силите си, но за съжаление "силите" на малката, полусъсипана болница не са много, особено за сложни случаи като техните, които имат потенциал светкавично да се развият в трагедии.

Търсим места за двамата в София, където ще са по-близо до специалисти по трансплантология, хирургии и иновативни лечения“.

Припомняме ви, че Георги даде свой бъбрек, за да спаси живота на съпругата си. Операцията бе направена в началото на тази година във Франция.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тръмп: Няма да се откажа

Американският държавен глава Доналд Тръмп заяви че няма да се откаже от съдебните искове за промени в изборите, съобщи FOX News. Държавният глава оспорва вота в няколко щати. Съдът отхвърли повечето му искове за промени. Той заяви, че ще ускори разглеждането на последните искове, подготвени от неговия щаб. Тръмп настоява […]