Георги Господинов ни учи да четем с емпатия

NetNews

Георги Господинов е петият гост на инициативата Е-Академия на издателство Клет България. Роденият в Ямбол писател, който е автор на множество романи, награждавани с престижни награди, ще запознае гостите на академията с това как да четем с разбиране. А по темата самият Господинов казва: “Какво прави литературата, казано най-просто? Разказва истории и с това отлага края, като Шехерезада. Разширява света и собственото ни ограничено време и тяло. Животът ни щеше да е обидно кратък без нея.”  

 Началото на онлайн лекцията е от 17.30 часа.

Събитията  в Е-Академия са независими едно от друго и представя различен поглед към вътрешния свят и обогатяването ни като хора, които уверено и със самочувствие могат да се справят с предизвикателствата на съвременния свят. Желаещите да участват имат възможност да го направят чрез бърза регистрация на сайта на издателство Клет.  

Досега сред гостите бяха Мадлен Алгафари, Георги Тошев, Теодосий Теодосиев и Лео Бианки. Всеки от тях създаде авторско съдържание на теми от психология до лични преживявания и историята на успеха. Зрителите имат възможността да задават въпроси на лекторите, което превръща академията в истински кошер на нови знания и различни идеи.

За издателство Клет България: Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Източник: Actualno.com

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицията привикала застъпниците на Божков в Ямбол, твърдят от партия БНО

Всички застъпници на „Българско лято“ в Ямбол и областта на 30 март са привикани в местната полиция, съобщи електронното издание  dnes.dir.bg, позовавайки се на информация от партийната централа. „МВР е започнало да привиква десетки хора, декларирали, че искат да бъдат застъпници и да гарантират честния вот. Любопитното е, че всички […]