Георги Готев: Видяхме Гешев по бели гащи, няма да може да будалка Брюксел

NetNews

Тази седмица ще се запомни, защото видяхме Гешев по бели гащи. Тези седем "гешевчета“ бяха лично негови назначения. Те са негови протежета. Гешев изобщо не очакваше такъв удар. Той си мислеше, че може да будалка Брюксел, както баламосва българите. Това обясни журналистът Георги Готев в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком.

Коментарът му е по повод забележките на Европейската прокуратура към 7 от 10-те български кандидатури. Според него нито един от 10-те кандидати не се харесва и процедурата трябва да започне наново.

Журналистът уточни, че главният прокурор се е разсърдил на Министерството на правосъдието, защото никой не му е казал накъде духа вятърът.

„Гешев последен научи. Той го научи от медиите, а това е много страшно в една администрация“, допълни той.

Готев посочи, че Гешев олицетворява „мафиотизирането“ на България.

„Гешев направи плонж, за да влезе в кадър с новоназначения европейски главен прокурор Лаура Кьовеши. Беше докарал няколко телевизии с тази цел, за да заснемат този момент, само че Кьовеши се усети и напусна залата“, сподели журналистът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Банева: Николай е зле, в затвора не могат да го лекуват

11-и отряд в затвора е „гара разпределителна“ на хора без присъди. Цяло чудо е, че в затвора успяха да удържат толкова време без вируса. Това обясни Евгения Банева в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком. Повод за коментара ѝ е новината, че Николай Банев е заразен с коронавирус в ареста. „Състоянието […]