Георги Зафиров: Работа, работа, работа, но понякога и работата без акъл не дава резултат

NetNews

Колоритен прочит на предизборната кампания прави в социалните мрежи Георги Зафиров, бивш общински съветник и неколкократен кандидат за кмет на Ямбол, а понастоящем съветник в местния парламент на община Приморско. Като дългогодишен участник в политическия живот, Зафиров има интересен поглед върху предизборната кампания. Представяме ви една от неговите публикации на тази тема.

Кампанията почти приключи в 31 МИР! Шатрите промениха цветовете си и червеното днес преобладава ! Джамбазки бе в града да подкрепи кандидата на партията си и дано това да помогне! Воля пък разнасяше брошури и вестници получени от аптеката, но пък се лиши от членовете си в секционните комисии в Болярово и Стралджа! Едните ги даде на БСП, другите на Герб и „далновидно заложи“ на два коня!

Кметът на Ямбол пък открито застана зад своя кандидат в листата на Герб и подмени вота на гражданите от местните избори, но пък за тези избори заложи далновидно и по всяка вероятност ще има депутат в НС.Веселка Христамян от Демократична България слезе между хората и провежда агитация от човек на човек, засега само това дава резултат !Герб получиха подкрепа и от ДЕН (движение за единство на народа) и отнемат от гласовете на ДПС! Волен пък ще наградят всеки гласувал за партията със 7 годишно уиски! Републиканците изчезнаха от центъра, но пък дълбаят яко от вота на бившата партия на екс-кмета!

Ивайло Вълчев, водач на листата на „Има такъв народ“ в 31-ви МИР Ямбол, призовава хората да вземат решение и те навярно ще го послушат. Вълната работи за него засега! Хората на Мая спечелиха плакатната война… Сега остава да видим резултати и силата на земеделците около Личев! Възраждане разчитат на плакати и преки контакти, а Възраждане на отечеството на русофилите в областта! Божков пък разчита на обаянието на водача на листата си в града ! Изборите в 31 мир са интересни. Двата мандата са ясни, но за другите два битката ще е оспорвана! Основните фаворити имат още време до 04.04.2021г. Пожелаваме им успех в надпреварата и наддаването!

Работа, работа, работа, но понякога и работата без акъл не дава резултат….

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байерн Мюнхен губи Левандовски за четвъртфиналите в Шампионска лига с ПСЖ

Тежък удар получи Байерн Мюнхен преди мачовете срещу ПСЖ от четвъртфиналите в Шампионска лига. Голмайсторът Роберт Левандовски ще пропусне и двата мача. Нападателят получи контузия в коляното на мача на националния отбор на Полша срещу Андора (3:0) и бе заменен принудително. Левандовски се завърна в Мюнхен, където премина медицински преглед […]