Георги Пеев назова кой е точният човек за президент на БФС (ВИДЕО)

NetNews

Бившият национал Георги Пеев заяви, че Стилиян Петров е идеалният кандидат за президент на БФС и призна, че дисциплината е в основата на успехите.

"Стилиян е най-подходящият кандидат, защото има уважението на българи и чужденци. Тази лоша шега с болестта дори е в плюс за това той да е толкова уважаван. Освен на терена, като един истински боец, той и в живота го направи. Той е много отговорен и изключително честен. Има знанията и може да управлява българския футбол", заяви бившият футболист на Локомотив София.

"Той има знанията, просто трябва и търпение. В България не сме свикнали да търпим, но пък не мисля, че българският национален отбор няма накъде по-надолу да отиде", допълни Пеев.

"Следващият треньор на националния отбор трябва да дължи на дисциплината. И не заедно да се влиза и излиза от ресторанта и да изключва телефоните. А просто като е зададено нещо и е обяснено, всеки да внимава, да не се разсейват и да изпълняват задачите си. В националния отбор работата на треньора е да подбере тези в най-добра форма и да ги нареди на терена. Оттам нататък самите футболисти трябва да са подготвени физически и технически."

"Моуриньо е започнал като преводач. Едва ли футболистите са имали кой знае какъв респект, но той е намерил подход. Със сигурност има стотици такива примери. Важно е да си психолог и да успееш да ги подчиниш. Някой футболист трябва да го погалиш, на друг за същото да се скараш", заяви Пеев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

2-годишно дете глътна хапче за кръвно, баща му получи сърдечна криза

Двегодишно момиченце от Дупница погълна половин хапче „Хлофадон”, лекарство за лечение на високо артериално налягане, и беше транспортирано спешно за „Пирогов”. Състоянието на детето не било критично, но тъй като и в двете болници в Дупница няма клинични пътеки за натравяния, а в случая се касае за малко дете, медиците […]