Георг Георгиев: Това управление е дало 34 млн. лева за православните храмове

NetNews

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, областният координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев и членове на младежката организация в столицата днес посетиха храма „Св. Ап. Андрей Първозваний“ в София, на който правителството отпусна 588 141 лв. за строителни и ремонтни дейности по сградата на църквата.

По време на посещението младежите от ГЕРБ-София засадиха в двора на храма 10 туи, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„32 млн. лева са предоставени от 2014 година до днес от правителствата на Бойко Борисов за ремонт и изграждане на православни храмове. Укрепването на вярата е важен приоритет за българската държава. Важно е да отбележим, че кабинетът винаги е подкрепял всичките вероизповедания у нас“, заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, който е и зам.-министър на външните работи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Парадокс: Села край АЕЦ Козлодуй от години имат проблеми с тока

Хората от пет населени места във Врачанско, намиращи се съвсем близо до АЕЦ „Козлодуй”, се оплакаха, че вече няколко години имат проблеми с електрозахранването, съобщи NOVA. Токът често спирал и те оставали буквално откъснати от света, защото не работели и клетките на мобилните оператори. Местните правили непрекъснато опити да решат […]