ГЕРБ застава зад Антон Тодоров в битката за кметския пост на Благоевград

NetNews

ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон Тодоров, издигнат от Инициативен комитет с широка подкрепа, в който участват видни общественици и интелектуалци, университетски преподаватели, ВМРО, Партия на Зелените, Съюз на офицерите и сержантите от запаса.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатурата на Андон Тодоров, който бе председател на Общинския съвет, бе представена на благоевградчани в зала „22 септември”. В срещата участваха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Тончев, членoвете на ИК проф. Костадин Ангелов и Деница Сачева, Младен Маринов, областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

„За мен Благоевград не е просто града, в който съм се родил и живея, а е житейска мисия и ми беше тежко 2 години да гледам как най-хубавият град в страната пропилява потенциала си. Единственото решение пред мен е да приема предложението на Инициативния комитет, който ме издига за кандидат за кмет на общината. На тази крачка се реших след като получих подкрепа от най-голямата политически партия в България. ГЕРБ, която спечели последните парламентарни избори, както и последните 13 избора в България”, обърна се към жителите на Благоевград кандидатът за кмет Адон

Тодоров.

„В хода на най-тежката епидемия, когато Благоевград се задъхваше, често се чувах с Андон Тодоров, той се бореше за всеки един гражданин на Благоевград, искаше помощ за Благоевград. Ето такъв човек трябва да управлява този град”, заяви проф. Ангелов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев подчерта, че Благоевград заслужава повече и трябва да се ръководи от човек с идеи и потенциал. "Убеден съм, че най-доброто предстои”, заяви Томислав Дончев.

„2019 г. ГЕРБ-Благпевград получи тежък удар, но след последните парламентарни избори се върнахме начело и мислим да останем там”, бе категоричен областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков.

Младен Маринов обясни, че е свързан с Благоевград и градът трябва да бъде управляван от човек с опит, силен дух, за да се преодолее изоставането в развитието през последните 2 години.

Бившият социален министър Деница Сачева също заяви своята подкрепа за независимия кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров. "Вярвам, че той ще работи с голямо сърце в помощ на хората и за развитието на този град”, подчерта Сачева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Еврокомисарят по разширяването пристига у нас

Еврокомисарят по разширяването Оливер Вархели пристига днес на посещение у нас, съобщиха от представителството на Европейската комисия, цитирани от БНТ. Вархели и португалският външен министър, чиято страна е ротационен председател на Съвета на ЕС, ще се срещнат с президента, премиера и външния министър. Визитата идва на фона на поредните опити […]