Гергана от „Ергенът” призна какви корекции има (ВИДЕО)

NetNews

Гергана от „Ергенът” е една доста интересна личност, която тепърва започва да се разгръща в риалити формата. Тя дълго време седеше в сенките, досущ като пантера, където сякаш наблюдаваше и причакваше жертвата си в лицето на Виктор. Гергана го атакува директно, агресивно и доста обиграно. Но с това поведение не успя да спечели вниманието на Стоянов, затова отново даде крачка назад. След това пък впечатли аудиторията със забележителната си обща култура, печелейки състезанието с въпроси срещу другите момичета, пише iwoman.bg.

Явно доста голяма част от зрителите са се интересували от ритуалите за красота на Гергана, както и дали има корекции по себе си. Преди известно време певицата призова феновете си да ѝ задават всякакви въпроси, а тя на свой ред им отговори откровено във видео. Ето какво сподели по отношение на козметичните интервенции:

„Благодаря за комплимента, аз също много си харесвам носа, но нямам операции. Много съм страхлива, дори съм мислила да си слагам силикон, но просто много ме е страх.”

„Аз естествено съм с големи устни, със супер форма и слагам само 0,5мл – половин ампула. Правя го веднъж годишно. От последното ми слагане вече са минали година и 3 месеца дори.”

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мика Зайкова: Говорим за двуцифрена инфлация за тази година от порядъка на 19-20%

„Инфлацията ще върви нагоре и няма защо да се заблуждаваме. Не става въпрос само за ръст на 30% на някои стоки, а за 40%. Говорим и за двуцифрена инфлация в рамките на тази година от порядъка на 19-20 процента“, това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEWS икономистът Мика Зайкова. […]