Гери от „Ергенът“ удари Виктория по слабото място (ВИДЕО)

NetNews

Първият и ужасно скандален сезон на „Ергенът“ отдавна завърши, а първият ерген на нацията – Виктор успя да си намери жена, но не сред колоритните участнички в шоуто. Играта за някои от момичета продължава и те не спират да се „хапят“, и то вече близо година след края на снимките.

Този път Гергана Стаменова реши да настъпи Виктория Капитонова по болното ѝ място. Рускинята стана за смях и основен обект на подигравки, които захрани Гери, пише Шоу Блиц.

Любопитно видео пусна Гери Стаменова в профила си в най-нашумялата мрежа ТикТок. След като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален гост на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери остана на родното Черноморие за заслужена почивка.

В едно от последните видеа, които публикува в ТикТок профила си Гери си направи жестока подигравка на гърба на Виктория. Тя показва изискан и скъп Ролекс, а в глас зад кадър Гери обявява, че часовникът е специален подарък за най-оплюваната победителка в риалити формат у нас до този момент. В шоуто Виктория не спираше да повтаря, че иска да получи именно такъв подарък от някой мъж.

@stamenowwa11 #stamenowa #rolex #fyp #victoriakapitonova #геристаменова #fypシ゚viral #rolexwatch #ergenyt #podaruci #ергенът #гергана #geri #подарък ♬ original sound – stamenowwa11

Бдителни наблюдатели веднага отбелязаха, че това няма как да е истина, тъй като часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси сред феновете на красивата певица. „Да не е от Илиянци?“, „Е, ти ѝ разби всички мечти?“, „Реплика!“ – бяха само част от коментарите под видеото на Гери.

Виктория все още не е отговорила на ироничното видео, не става ясно и за кого наистина е предназначен луксозният аксесоар.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Африка упрекна СЗО, че едва сега се разтревожила за маймунската шарка

Световната здравна организация решава днес дали да обяви маймунската шарка за глобална извънредна здравна ситуация, съобщава „Ройтерс“. Тя обаче беше разкритикувана от изявени учени от Африка, които напомнят, че това е криза в техния регион от години. Разискванията и проверката на отговора на СЗО на епидемията идват след опасенията относно […]