Германия громи с 6:0

NetNews

Германия разгроми Армения с 6:0 в Щутгарт и поведе в класирането на Група J. За отбора на бившата съветска република загубата е първа в тези квалификации, но му костваше първото място. Тимът на Ханзи Флик започна вихрено и още до почивката вкара четири гола. Серж Гнабри (6, 15) постави началото на голеадата с две попадения, а Марко Ройс (35) направи резултата класически. Секунди преди края на първата част Тимо Вернер беше точен за 4:0. Игралият изненадващо като десен защитник Йонас Хофман заби петия гол в 52-ата, в добавеното време дебютантът Карим Адейеми направи 6:0.

В другата късна среща от групата Румъния спечели с 2:0 срещу Лихтенщайн, а по-рано Исландия и Северна Македония завършиха 2:2.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Един специален ден за всеки, който носи България в сърцето си. Един ден, който напомня за силата на цялото, за силата на обединението и народностното съзнание. Един ден човек да се замисли къде е в този свят и кои са неговите стойности. Телец Ден за притихване […]