Годеница преспа с бъдещия си свекър и …

NetNews

Младеж на име Джейк реши да разкрие какво се крие в сърцето му на абонатите си в социалната платформа TikTok. Американецът говори за огромната семейна трагедия, която го е сполетяла. Джейк е открил перфектното момиче, буквално сякаш е излязла от сънищата му. Всъщност той е бил влюбен в нея още от училище и двамата имали връзка повече от 10 години. Джейк решил да представи своята избраница на семейството си и им заявил, че е решил да се ожени за красавицата. Родителите му одобрили избора му.

Тогава Джейк решил да организира семейно пътуване. Той взел родителите си и момичето на мечтите си и заминали за провинцията. В този момент обаче нещо се объркало. Малко по-късно Джейк научил, че любимата му е спала с баща му по време на ваканцията. Но това далеч не е най-лошото, което застигнало младежа. Може би този факт щеше да остане тайна, но се оказва, че девойката забременяла от бъдещия си свекър. Джейк дълго време не могъл да погледне любимата си, дори прекъснал контакт с баща си за дълго време. С течение на годините обаче Джейк е успял да прости на родителя си.

"Сега имам спокойни отношения с баща си. Случилото се бе преди няколко години", добавя той във видеото към абонатите си. Постът в мрежата е събрал над 6 млн. гледания. Някои просто не могат да повярват какво му се е случило, а други директно започнаха да изказват съболезнования на Джейк, който излиза като герой в трагичната ситуация. "Това е твърде отвратително, за да е истина", "Вие сте човек с добро сърце, аз никога повече не бих погледнал баща си", "Тя е можела да спи с баща ви през всичките 10 години, от къде сте сигурен, че не е", пишат потребители под видеото. Джейк обаче не отговаря на нито един коментар. Със сигурност дори това просто да разкаже историята си му е коствало много усилия, пише jenata.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горски пожар в Източен Сакар

Голям горски пожар е избухнал в борова гора между селата Устрем, Студена и Планиново, по границата с Турция. Огънят е върхов и се е разпространил на голяма площ от около 2000 дка, съобщи бТВ. Вятърът е силен, а теренът е трудно достъпен. Засега бедствието е далеч от населени места, няма […]