Грешна футболна съпруга се изповяда във „Фермата“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Драматична изповед през сълзи направи една от участничките във „Фермата“. Теодора, половинката на бившия защитник на „Берое“ и „Славия“ Танко Дяков, призна греховете си пред отец Кирил, който тази година разказва на риалити героите за християнската вяра.

„Баща ми почина преди 10 години, но аз изпитвам огромна вина към него. Като малка бях момичето на тати, той се грижеше за мен, играехме много. Изведнъж така се обърна съдбата, че от приятели с баща ми станахме врагове, а от врагове се загубихме завинаги“, разплака се горчиво Теодора.

След като разказа мъката си пред свещеника, футболната съпруга се успокои, а сълзите ѝ изсъхнаха. „Отец Кирил свали товара от мен с молитвите си. Отсега нататък ще живея с мисълта, че моят татко винаги ще е с мен. Сега се се чувствам добре, летяща“, заяви красавицата, която от години живее с мъжа си в Щатите. Зад океана Танко Дяков върти малка строителна компания, а жена му има бизнес с бижута.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шок и ужас! Нападател с лък и стрели убива хора

Няколко души са били убити в норвежкия град Конгсберг от нападател, използвал лък и стрели, съобщи Ройтерс, като се позова на местната полиция. Заподозреният е бил задържан. Не са ясни мотивите му. Той е действал сам, съобщи местната полиция. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина