Гюров нямал притеснения за дипломите си

NetNews

Гюров нямал притеснения за дипломите си

Снимка: БГНЕС

След обвиненията на ГЕРБ, които се усъмниха в достоверността на академичния му труд, председателят на ПГ на ПП и кандидат за управител на БНБ Андрей Гюров заяви, че няма притеснения за дипломите си и за автобиографията си.

„Отговарям на всички изисквания за номинация за БНБ“, увери той.

Още по темата

1 апр 2022 11:52

24

Гюров обясни, че докторската му степен е от 2005 г. И е от Виенския университет.

„Доколкото ми беше обяснено вчера за заемането на длъжност в България за достъп до трудовия пазар е необходимо съответната дисертация да бъде регистрирана в националната система. С тази информация направих стъпките моята дисертация да бъде качена на този сайт, да бъде видима за всички, да са спокойни кандидатите, народните представители, че отговарям на всички изисквания за номинация за БНБ“, разясни той.

Гюров каза още, че неговата дисертация е регистрирана от Американския университет в България към МОН 2019 г. 14 години след първоначалното написване.

„В този документ или на тази тема аз съм работил допълнително и е имало някакви актуализации“, каза Гюров.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Проф. Александрова: Данните на СЗО показват, че пандемията не е приключила

След 2 години в България официално отпадат противоепидемичните мерки като носенето на маски и дистанцията. Те остават само препоръчителни, но не и задължителни. При увеличаване на заболелите, ограничения ще се предприемат на регионално ниво. „Пандемията не е приключила. Това го казва и СЗО, това го показват и фактите. Броят на […]