Даниел Митов: Вече е ясно кой управлява коалицията

NetNews

„България продължава да купува руски газ, но го купува през посредници“. Това заяви пред bTV Даниел Митов – зам.-председател на ГЕРБ.

„Оказа се, че фирмата посредник е бившата фирма, в която е работил новоназначеният шеф на „Булгаргаз“.

Изведнъж тази фирма става много важна. Тя освен, че купува руски газ, продава го скъпо на държавата, след което го купува отново същия тоя газ, който е продала на 102 евро, ако не се лъжа, а го купуват на 82 евро“, заяви Митов.

„На практика управляващата коалиция върна мутренските времена обаче през държавата“, смята още той.

„Вчера стана ясно, че коалицията се управлява от БСП, а Корнелия Нинова е министър-председател“, заяви Даниел Митов в коментар за гласуваната вчера в парламента военна помощ за Украйна.

„Три от партиите искат да се изпрати оръжие, четвъртата не иска е в един момент надделява четвъртата, тоест малцинственото мнение в коалиционната формула. За мен е очевидно какво се случи“, обясни той.

„Кому беше нужно да се приема решения народното събрание, което фактически не променя нищо“, попита той. Митов обясни, че ГЕРБ са подкрепили, защото „когато предлагат текст в който се казва, че подкрепяме Украйна в европейския ѝ път няма как да не го подкрепиш“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ето реакцията на Райън Рейнолдс, когато видя роклята на жена си

Ако има човек, който определено разбира задачата на тазгодишната Met Gala, това е Блейк Лайвли. Актрисата, която беше председател на събитието заедно със съпруга си Райън Рейнолдс, демонстрира не само една, а две невероятни визии на червения килим в понеделник вечер, пише life.dir.bg. Малко информация за всички, които не са […]