Даниел Митов: Името Бойко Борисов отваря врати, когато трябва да се решава важен проблем

NetNews

Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря врати в момента, в който трябва да се решава някакъв важен проблем. Оказва се, че нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония. Опозицията в един момент се оказва по-важна за нашите съюзници и партньори, отколкото правителството, защото не им вярват.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, за да реши сложния проблем със Северна Македония са всички европейски лидери, „които са ангажираха с проблема Северна Македония – на Франция, на Европейската комисия“.

„В момента преминаваме през тежък период и през конституционна процедура, която трябва да бъде извървяна. Смятаме този парламент за изчерпан. Трябва да отидем на избори, за да стане ясно каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттам нататък да се върви към стабилност“, добави Митов.

По думите му руската пропаганда и интереси имат своите привърженици у нас.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Харисън Форд на 80

На 13 юли се навършиха 80 години от рождението на Харисън Форд. Това е странен повод по няколко причини. Първата е, че Форд е единствената останала голяма филмова звезда. Никълсън е отшелник. Пачино и Де Ниро отдавна са се изгубили в самопародия. Всички останали са твърде млади, за да се […]