Двама се биха посред бял ден пред очите на десетки в центъра на Бургас (ВИДЕО)

NetNews

Двама мъже се млатеха здраво пред очите на десетки минувачи в бургаския жк „Възраждане“, съобщават очевидци. Участниците в екшъна, разиграл се до пазара „Краснодар“, са с вид на абсолютни несретници и безкрайно изпаднали типове.

Не е известно за какво са се скарали, но по-възрастният от двамата бе натиснал на земята другия мъж и му нанасяше удари. Той се опитваше да отскубне от ръката му чантичка, разказа очевидец, цитиран от Флагман.БГ.

В един момент играта съвсем загрубя и двамата започнаха да си разменят юмруци. В сблъсъка се включи първо мъж на средна възраст, който изскочи от колата си, за да разтърве биещите се. И той обаче бе повален на земята.

„Веднага се намесих. Не използвах никаква сила, скарах се и на двамата и се представих за полицай. Те се стреснаха и разотидоха в различни краища.

И двамата имаха наранявания по лицето и ръцете. С охлузвания бе и мъжът от джипа, който първи тръгна да ги разтървава, но допусна грешка, защото приложи сила, а не разум“, разказа Петър Николов, който засне видеото и впоследствие предотврати по-сериозен инцидент.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕЦТП: МРРБ няма никаква представа какво е състоянието на пътищата в България

Валентин Граматиков, ресорният зам. министър от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, отговарящ за агенция "Пътна инфраструктура", призна, че проучването на състоянието на пътната инфраструктура в страната е много трудно. Обяснението на зам. министър Граматиков дойде след въпрос на Европейския център за транспортни политики на среща в четвъртък, иницирана от […]